Kaspersky
Question

Kaspersky Secure Connection US is not working approximately 4 or 5 May


Kaspersky Secure Connection US is not working approximately 4 or 5 May; other servers, e.g. Canada work fine.


4 replies

Userlevel 7
Badge +11

Hello @GregW

Welcome!

 If the issue persists, please post back with a GSI & Windows Logs

Thank you:pray_tone3:

Flood:whale:

I have checked the connection via US and it works now.

Does the “no connection via US remote server” happen irrespective of browser used? Answer - no.

I get a connection to the US Server, but websites load slowly, if at all.  When I switch to Canada server, speeds are fine. 

Userlevel 7
Badge +11

Hello @GregW,

  1. What browsers are used when the “connection to the US Server, but websites load slowly, if at all “  issue happens? 
  2. (To troubleshoot/replicate the issue) have you tested any other VPN solution ?
  • If you’ve checked {A} the computer operating system is fully updated, & {B} KSC-VPN system requirements match & if you’ve {Cuninstalled & {D} reinstalled KSC-VPN, according to documented procedures, :arrow_right: if the issue persists, please raise the issue with Kaspersky Technical Support, ​​​​they will ask for a GSI & Windows LogsTraces, run as the issue is replicated, a detailed history, including all actions taken to resolve, images and a video of the issue would be most helpful please?   
  • After submitting the case, you’ll receive an automated email with an INC+12digits reference number, then, normally, within 5 business days, a Kaspersky Technical Support human will communicate with you, also by email, you may continue to engage with the Kaspersky Technical Team via email or by updating the INC in your MyKaspersky account.
  • Please share the outcome with the Community, when it’s available? 

Thank you:pray_tone3:

Flood:whale:

Resource:

If Kaspersky Secure Connection is not working correctly

Reply