Kaspersky
Solved

Kaspersky Blocking Youtube Player

  • 18 May 2020
  • 5 replies
  • 127 views

Recently, about 4-5 days ago, my Youtube began to not work. When I click to watch a video on the site the entire webpage will refuse to load and I cannot play the video, look at comments, or use any interface whatsoever. I did some investigating and found that Youtube would work as normal as soon as I closed Kaspersky. Some help on how to fix this would be great. The link below is a picture of what my Youtube looks like when not loading. 

Thanks you!

 

http://prntscr.com/sim784

icon

Best answer by KadenSuderman 23 May 2020, 06:15

 

Also have you tried to clear cache in browsers? Does the issue persist?

 

Clearing the cache fixed it! Youtube now works fine in all browsers. 


Thanks for the help!


Kaden​​​​​​​

View original

5 replies

Userlevel 7
Badge +8

Hello @KadenSuderman,

Welcome!

  1. :question: Does “ Youtube - entire webpage: cannot play video, look at comments, or use any interface whatsoever ” happen irrespective of browser used? 
  2. :question: 4-5 days ago, were there any changes: hardware, software, extensions added, & or environmental?
  3. :question: Are Kaspersky Private Browsing & or Anti-Banner enabled?
  4. Please run a GSI & Windows Logs & post back?

Thank you:pray_tone3:

Flood:whale:

Google Chrome  v81.0.4044.138 

Firefox v76.0.1

Edge Chromium v81.0.416.72

 

Hello @KadenSuderman,

Welcome!

  1. :question: Does “ Youtube - entire webpage: cannot play video, look at comments, or use any interface whatsoever ” happen irrespective of browser used? 
  2. :question: 4-5 days ago, were there any changes: hardware, software, extensions added, & or environmental?
  3. :question: Are Kaspersky Private Browsing & or Anti-Banner enabled?
  4. Please run a GSI & Windows Logs & post back?
  1. It seems to only happen in Chrome and Firefox, and not on Edge. 
  2. I’m not sure about any changes, however I did remove many extensions to attempt to fix it as I know that can occasionally be a cause. 
  3. I’m on the free version of kaspersky so Anti-banner is disabled. I am also not using Kaspersky private browsing. 

I ran a GSI & Windows Logs and have attached the file below. None of the above have changed anything so far sadly. Thanks for the help.

Userlevel 7
Badge +8

Hello @KadenSuderman

Thank you for replying, the data and the additional information:ok_hand_tone3:

  1. Confirm Firefox full name & version? 
  2. Confirm Chrome full name & version? 
  3. Windows is v1903 18362, please update to Windows 10 v1909 18363
  4. Run Chrome incognito and Firefox inPrivate window mode & recheck please?

Please let us know?

Thank you:pray_tone3:

Flood:whale:

Userlevel 5
Badge +2

Hi,

Does pausing protectionin KFA + browser restart help?

Is it possible to identify one culprit component?

 

Also have you tried to clear cache in browsers? Does the issue persist?

 

Try to reset KFA settings (Settings - General - Manage settings) and retest the issue.

Try to enable Kaspersky Protection extension in browsers.

 

Check is the issue related to script inject option (Setings - Additional - Network). So try to disable the option, restart KFA, restart browser and retest the issue.

 

 

Also have you tried to clear cache in browsers? Does the issue persist?

 

Clearing the cache fixed it! Youtube now works fine in all browsers. 


Thanks for the help!


Kaden​​​​​​​

Reply / Ответить