Kaspersky
Question

Kaspersky security centre 11.0.0.1131 shows realtime protection status stopped

  • 23 August 2021
  • 2 replies
  • 41 views

Hi,

2 weeks before we have downloaded kaspersky endpoint security 11.6 in our kaspersky security centre 11 server and installed management plugin for 11.6 . It has replaced the existing plugin for kaspersky endpoint security 11.1.0.15919 since its upgraded i could not update policy in my client machines which is having kaspersky enpoint security 11.1.0.15919. Then day by day my clients realtime protection status shows “stopped” status in security centre but when i checked in the client its running fine there…

Please help us to resolve this issue as early as possible

 


This topic has been closed for comments

2 replies

Userlevel 2
Badge +1

Greetings sedaritd,

Upgrading the plug-in will not cause the protection to be stopped so, there must be something else causing problems.

Please check if the computers have a commercial license applied or if you see any errors on the computer’s events.

If the issue persists I would recommend opening a support case at companyaccount.kaspersky.com.

Working hours: Mon–Fri, 10:00 am – 5:00 pm (ET)
Excluding company holidays

https://support.kaspersky.com/us/b2b/US

To protect you as our customer, Kaspersky Lab requires any person contacting support to be registered in CompanyAccount. When registering, each person is required to enter a valid company name and contact information.

To register for CompanyAccount, click on the link below:
https://companyaccount.kaspersky.com/account/create

Once at this site:
• Enter First name, Last name, Company Name, E-mail address.
• Upload a key file (.key) or enter your 20 digit activation code.
• Enter the CAPTCHA code
• Accept the “terms of Privacy Statement.”
• Click "Create now."

Once completed, you will receive an email with instructions on how to access Kaspersky Lab support.

For more details, click on the link below:

http://support.kaspersky.com/faq/companyaccount_help .

Best Regards,

Thank you for the reply I am getting this error and its repeating everyday, I will try to create company account as well..

“Unexpectedly lost connection with the product connector 'KES 11.0.0.0'. Restarting the connector”